Home / Moda / Sandalet “In”

Sandalet “In”

Sandalet/Shapakat prej kamoshi të quajtura ndryshe “Mule” janë tendenca e këtij sezoni. Të gjithë kemi qenë në pritje për ti veshur, që prej debutimit  në shtator të vitit 2015 në New York Fashion Week. Ndoshta tani është koha e duhur! Ato janë në stil minimal dhe të rehatshme.

Në varësi të stilit tuaj ju orientojmë se cilat mund të zgjidhni:

Creta Suede Mule, 78$Creta Suede Mule, 78$

Zara Mule Sandals, 39$

H&M Mules with Block Heel, 29$H&M Mules with Block Heel, 29$

Ravel Cross Strap Platform Mules, 72$Ravel Cross Strap Platform Mules, 72$

FRS Red Suede Mules, 92$FRS Red Suede Mules, 92$

1

Jeffrey Campbell Maddie Leather Mule,150$

Leave a Reply

%d bloggers like this: