Home / Bota / Unioni i Taksive belge: Taksi falas për të gjithë në Bruksel

Unioni i Taksive belge: Taksi falas për të gjithë në Bruksel

Unioni i Taksive belge ka porositur anëtarët e saj që të ofrojnë shërbime taksi falas për të gjithë, pas sulmeve në mëngjesin e sotëm në Bruksel. 

“Miq, ofroni falas shërbimet tuaja, për bashkëqytetarët tuaj dhe për të ndihmuar në evakuimin e njerëzve në mënyrë të sigurt. Ju faleminderit”, shkruan në twitter’in e këtij Unioni.

Leave a Reply

%d bloggers like this: