Home / Bota / ISIS shpërndan ëmbëlsira pas sulmeve në Bruksel

ISIS shpërndan ëmbëlsira pas sulmeve në Bruksel

ISIS ka shpërndarë ëmbëlsira për fëmijët dhe burrat, pas sulmit të djeshëm në Bruksel.

Këto foto janë bërë në Sirinë lindore, në provincën Deir Ezzor, që kontrollohet nga ISIS.

Fotot janë shpërndarë me një njoftim, se ëmbëlsirat iu ndanë besimtarëve myslimanë “pas sulmit të bekuar kundër kryqtarëve në Bruksel”.

3277AB0700000578-0-image-a-58_14586860343863277AB1B00000578-0-image-a-68_14586874337663277AB1F00000578-0-image-a-69_1458687444248

Leave a Reply

%d bloggers like this: