Home / Parlamentare / Parlament, pr/ligjet miratohen nën zhurmën e opozitës

Parlament, pr/ligjet miratohen nën zhurmën e opozitës

Ka zgjatur vetëm 60 minuta seanca e sotme në Kuvend, ku projektligjet e parashikuara në rendin e ditës janë miratuar nën zhurmën e opozitës.

Më herët opozita bëri të ditur qëndrimin e saj se nuk do të lejonte zhvillimin e seancës nëse nuk dërgohej me forcën e kartonit në Gjykatën Kushtetuese deputetët Rakip Suli dhe Valentina Leskaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: