Home / Moda / Veshja e duhur në këtë kohë

Veshja e duhur në këtë kohë

Që të mos humbisni kohën tuaj duke kërkuar në garderobë, ju sugjerojmë veshjen me të cilën Kandall Jenenr u shfaq në Los Angeles.

Një uniformë e thjeshtë dhe perfekte: një T-shirt, xhinse, çizme deri në kyçin e këmbës dhe një xhaketë.

Vëmendje! Xhaketa mund të zëvendësohet edhe me “Bomber Jacket” që është trendi i momentit.

1

Leave a Reply

%d bloggers like this: