Home / Sporti / UEFA, kontrolle antidoping Kombëtares

UEFA, kontrolle antidoping Kombëtares

Në një momente gjjithë bota sportive është vënë nën hijen e dyshimit për shkak të dopinigut, UEFA ka vendosur të bëjë kontrolle antidoping.

Kësaj procedure nuk i ka shpëtuar as skuadra jonë përfaqësuese, ku disa futbollistë të saj u përzgjodhën për të kryer testet antidoping.

Kontrollet antidoping u kryen në Austri, ku kuqezinjtë janë zhvendosur për sfidën miqësore me vendasit.

Kjo është një procedurë e zakonshme e ndërmarrë nga Federata europiane e futbollit, së cilës do t’i  nënshtrohen të gjitha skuadrat përfaqësuese që do të marrin pjesë në fazën finale të kampionatit europian të Futbollit që do të zhvillohet në Francë.

One comment

  1. shoket e PLATINISE NE VEND TI BEJNE KONTROLLE RUSEVE …SE KANE VITE QE DOPOHEN …. NA BEJNE NE …. JANE INTILIGENTA …. DUAN NJE PRETEKS TE NA HEQIN NGA EUROPIANI … HIPOKRITAT …..MIRE JA BERI AMERIKA QE I FUTI NE BURG …ME BLATERIN PLATININE DHE SHOKE ..

Leave a Reply

%d bloggers like this: