Home / Moda / Çiftet me influencë në botën e modës

Çiftet me influencë në botën e modës

Keni pyetur ndonjëherë cilët janë çiftet më me ndikim në botën e modës? Me siguri disa prej tyre ju vijnë menjëherë në mendje, si Kim Kardashin dhe Kanye West, apo Olivia Palermo dhe Johannes Huebl… Shfaqjet e tyre janë pjesë e komenteve dhe popullaritetit.

Ja çiftet më me ndikim të përzgjedhur nga: harpersbazaar

Olivia Palermo dhe Johannes Huebl

Courtney Crangi dhe Jenna Lyons

Kanye West dhe Kim Kardashian

Kate Bosworth dhe Michael Polish

Veronika Heilbrunner dhe Justin O’Shea

Diane Kruger dhe Joshua Jackson

Leave a Reply

%d bloggers like this: