Home / Presidenciale / Presidenti Nishani merr mesazh urimi me rastin e Fiter Bajramit nga Presidenti Obama

Presidenti Nishani merr mesazh urimi me rastin e Fiter Bajramit nga Presidenti Obama

presidenti-nishani-mesazh-nga-presidenti-obama1-304x350Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ka marrë një mesazh urimi me rastin e Fiter Bajramit nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama.

“I dashur Zoti President! Në emër të popullit amerikan, ju shpreh Juve dhe popullit shqiptar urimet më të mira për Fiter Bajramin. Gjatë muajit të shkuar, myslimanët anembanë botës ndanë traditën e Ramazanit me fqinjët e tyre, ndërsa kërkonin lehtësim në besimin e tyre dhe ndihmonin ata që janë më të pafat. Shpresoj që kjo kohë e veçantë të sjellë për ju dhe njerëzit tuaj të dashur një mundësi për të ripërtëritur dhe ndarë këto vlerave. Paçi paqe, shëndet dhe begati përgjatë vitit në vazhdim! Sinqerisht, Barack Obama”, shkruhet në mesazhin e urimit të Presidentit Obama.

One comment

  1. mos u boni budallenj ;;; nuk jemi mo ne shekullin e 17 me xhamia dhe kisha ;;;bota kane kaluar ne nje faze tjeter more cobane;;;

Leave a Reply

%d bloggers like this: