Home / Moda / Manikyri që duhet të përdorni tani

Manikyri që duhet të përdorni tani

Stinët po ndryshojnë; koha po ngrohet; ju jeni akoma me manikyrin e zi? Cilado qoftë arsyeja juaj, thyeni monotoninë me një nga këto trende të manikyrit për pranverën.

Manikyri French është elegant, por këtë pranverë vjen me një ndryshim. Nuk duhet të përdorni vetëm ngjyrën klishe: të bardhën

Zëvendësojeni atë me ngjyra të ndryshme.

1

Vendos pikën

1

Hijet pastel

1

Thonj të bardhë

1

Linja të pastra

1

Bluja mbretërore

1

Modeli i tabelës së shahut

1

Kafe dhe metalike

1

Leave a Reply

%d bloggers like this: