Home / Moda / Beyonce prezanton koleksionin “Ivy Park”

Beyonce prezanton koleksionin “Ivy Park”

Linja e saj e re saj në bashkëpunim me Sir Philip Green.

Diva e muzikës Beyonce është shfaqur më në formë se kurrë, për të prezantuar koleksionin përbashkët me Sir Philip Green të quajtur Ivy Park.  Ato janë veshje sportive, kryesisht për aerobi apo palestër.

“Unë dua që me këtë koleksion ti kaloj kufinjtë e veshjeve atletike dhe të mbështesë e të inspiroj të gjitha femrat” është shprehur Beyonce.

Leave a Reply

%d bloggers like this: