Home / roze / Ja si mund të vishen xhinset tani e tutje

Ja si mund të vishen xhinset tani e tutje

Epo kjo është një mënyrë e re për të veshur xhinset tuaja! Gigi Hadid na tregon se sa inovative është me rrobat, dhe ka eksperimentuar me xhinset e saj.

Tashmë modele e Meybelline, 20-vjeçarja ishte e ftuar në një emision, ku kishte veshur xhinset së prapthi, raporton US Weekly.

Xhinset tregojnë pjesën e brendshme të xhepave dhe qepja gjithashtu. Megjthatë vendosja e butonit në vendin e duhur dhe pjesa tjetër tregonte se ajo nuk i kishte veshur xhinset gabimisht, por se ky ishte modeli i ri.

Por a do të bëhet tashmë modë kjo, ashtu siç ndodh që veshjet e personave të famshëm bëhen modë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: