Home / Teknologji / Si të gjesh vendparkimi në qytet

Si të gjesh vendparkimi në qytet

Të gjesh vendparkimi në qytet, tani është më e thjeshtë falë një aplikacioni. Gjithçka lidni nga një projekt i Easypark, bashkë me Nedap dhe WorldSensing.

Aplikacioni tregon në mënyrë reale vendet e lira për të parkuar në rrugë. Pasi bën të mundur disponueshmërinë e mijëra vendeve parkimi dhe në vende të posaçme, EasyPark bëhet kështu furnizuesi i parë i mobile parking.

Të udhëzosh një shofer se ku ka një parking të disponueshëm kufizon sasinë e makinave që qarkullojnë dhe kontribuon në reduktimin e trafikut dhe ndotjes në qytet. Një studim thotë se të kërkosh një vend parkimi shton me 30% trafikun në qytet.

Duke përdorur në kohë reale të dhënat e kompanive të sensorëve si Nedap dhe WorldSensing, aplikacioni EasyPark ndihmon shoferët të gjejnë sa më shpejt vende të lira.

Leave a Reply

%d bloggers like this: