Home / Parlamentare / Kuvend – Nis seanca plenare

Kuvend – Nis seanca plenare

0602-Gjate-seances-plenare-ne-Kuvend-Foto-Albert-Myftaraj2-525x350Kuvendi nisi punimet e seancës së sotme, e fundit për këtë sesion parlamentar, me diskutimin e projektligjit “Për strategjinë e sigurisë kombëtare”.
Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, lexoi pikat e rendit të ditës së seancës, qe përfshijne një axhendë të ngjeshur, ku për nga rëndësia spikat reforma territoriale, e cila propozon një ndarje të re administrative të Republikës së Shqipërisë.
Po ashtu, në seancën e sotme janë përfshirë dhe një numër i madh pr/ligjesh me natyrë ekonomike, sociale, në fushën e sigurisë, dhe reformës në drejtësi.
Per piken e pare te rendit te dites, p/ligjin “Për strategjisë e sigurisë kombëtare”, ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati, po prezanton piketat kryesore ku mbështetet ky dokument i rëndësishëm

Leave a Reply

%d bloggers like this: