Home / Teknologji / Mendoni se Apple iPad kushtojnë shtrenjtë?

Mendoni se Apple iPad kushtojnë shtrenjtë?

Nëse mendoni se Apple iPad kushton shtrenjtë, nuk e keni parë ende ende këtë iPad Pro që kushton plot 15 mijë paund në ankand.

Bëhet fjalë për një prodhim të kufizuar të iPad Pro, 12.9 ashtu siç nuk e keni parë kurrë me ngjyrë të verdhe veshje alumini, dhe me një mbulesë kamoshi Smart Cover, ngjyrë blu. Gjithashtu ka edhe një çantë me lëkurë vici që përfshin dhe Apple Pencil.

Apple nuk ka nxjerrë ende një mbajtëse si aksesor për Apple Pencil pas publikimit të këtij produkti, diçka që është kritikuar dhe nga mbështetësit e tij.

Rivalja e Surface Pro dhe Surface Book të Microsoft, përdor një magnet për të mbajtur aksesorin të ngjitur pas pajisjes. Shefi i Dizajnit në Apple, Jony Ive krijoi këtë iPad ekskluziv për shitjet e 28 prillit në ankandin Phillips në qendër të Londrës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: