Home / Teknologji / Windows 10 shkatërron parashikimin e motit (VIDEO)

Windows 10 shkatërron parashikimin e motit (VIDEO)

Kushdo është i interesuar për parashikimin e motit, për të programuar kështu se si të vishet, a duhet të marrë çadër me vete etj.

Për prezantuesen e motit në KÇI News, ka qënë pak i sikletshëm parashikimi. Teksa shpjegonte kushtet e motit në Des Moines, Iowa, në ekran shfaqet rekomandimi për kalimin në programin Windows 10. Dhe ju mendonit se është e mërzitshme të lësh kompjuterin të instalojë sistemin e ri operativ, të përgatisësh një çaj apo kafe dhe kur kthehesh ta gjesh prapë programin në proces instalimi.

“E kuptuam Microsoft. Njerëzit duhet të kalojnë në Windows 10. Por të ndërpresësh motin për të na thënë këtë është shkatërruese”, shkruan “The Guardian”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: