Home / Arte / Dita e Trashëgimisë Kulturore dhe Sportit, Rama: Na gjen kryelartë

Dita e Trashëgimisë Kulturore dhe Sportit, Rama: Na gjen kryelartë

Kryeministri Rama në kuadër të ditës e Trashëgimisë Kulturore dhe Sportit, përmes një statusi në Facebook shkruan se qeveria ka bërë gjithçka për ta mbrojtur dhe mbështetur trashëgimin dhe sportin.

“Sot është Dita e Trashëgimisë Kulturore dhe Sportit, e cila na gjen kryelartë për gjithçka kemi bërë e po bëjmë, për të mbrojtur trashëgiminë dhe mbështetur sportin, duke investuar në këto dy drejtime në 30 muaj, me shumë energji e fonde se sa në njëzet e kusur vite të marra së bashku!

Bashkëngjitur një nga kantieret e mbrojtjes se trashëgimisë në Korçe dhe kantieri i pallatit të ri të lojërave me dorë në Parkun Olimpik në Tirane”-shkruan Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: