Me printime të ndryshme, me ngjyra të gjalla, të fryrë ose të strukturuar, fundet e reja midi për pranverë 2016 janë një zgjedhje ideale për një look trendy.

Komodë gjatë ditës dhe gjatë mbrëmjes.