Met Gala është si Oskar i modës. Eventi pret të famshëm, dizenjues…që ndikojnë  në të gjitha trendet. E pra, Muzeu Metropolitan shërben si një ansamble frymëzuese. Tema e këtij viti “, Manus x Machina: Moda në moshën e teknologjisë”, shqyrton marrëdhëniet mes punimeve me dorë dhe makinë.

Tapeti i kuq i Met Gala 2016: