Home / Moda / Koleksioni i ri veror H & M

Koleksioni i ri veror H & M

Për ditët e ngrohta dhe të lumtura verore H & M ka paraqitur një koleksion të plotë me propozime intresanteinteresante. Veshje, këpucë dhe aksesorë ideale për verën. Natyrisht, marka suedeze ka marrë parasysh të gjitha trendet e sezonit.

Në koleksionin e ri ju mund të gjeni rroba për plazh, pantallona të gjera dhe të ndritshme, pantallona të shkurtra, bluza, fustane,funde… Përveç shumëllojshmërisë  së pasur e rrobave H & M ofron shumë zgjedhje të këpucëve dhe aksesorëve, dhe të gjitha janë ideale për tu kombinuar me veshje nga koleksioni veror.

Leave a Reply

%d bloggers like this: