Home / Moda / Polemika për foton “pornografike” të Calvin Klein

Polemika për foton “pornografike” të Calvin Klein

Fushata e re publicitare e Calvin Klein ka shkatuar shumë polemika nëpër rrjetet sociale. Reklama me modelen daneze 22-vjeçare Klara Kristen tregon të mbathurat, në një pozë që është kapur nga poshtë.

Fotografia është konsideruar “pornografike”, “seksiste” dhe “e përshtatshme për pedofilët” nga ata që e kanë parë në Instagram.

Edhe pse modelja është në moshë madhore, komentuesit thonë se ajo duket shumë më e vogël në këtë foto.

Leave a Reply

%d bloggers like this: