Home / roze / “Captain America: Civil War”, i pakapshëm në “box office”

“Captain America: Civil War”, i pakapshëm në “box office”

“Captain America: Civil War” vazhdon të mbajë kryesimin e “box office” për javën e dytë radhazi. Filmi i studios Marvel grumbulloi 72.6 milionë $ në fundjavë, duke qenë filmi më i suksesshëm i momentit.

Në total, filmi me superheronj ka grumbulluar 941 milionë $ në të gjithë botën, vetëm në 10 ditët e para të shfaqjes së tij në kinema.

Në këtë film interpretojnë aktorë të famshëm si Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson dhe Jeremy Renner.

Leave a Reply

%d bloggers like this: