Home / Teknologji / Emoji me fytyrat e përdoruesve

Emoji me fytyrat e përdoruesve

Çdo ditë e më shumë emoji-t po marrin një përdorim gjithnjë e më të madh, ndërsa po pësojnë ndryshme dhe janë shtuar ndjeshëm.

“Facebook” po përpiqet që nëpërmjet teknologjisë së njohjes së fytyrës të krijojë emoji. Rrjeti social do të zgjedhë fotot ku jeni etiketuar për të gjetur fytyrat që ngjasojnë shumë me emojit që përdorni.

Aplikacioni “Slack” ofron një veçori të ngjashme me emoji, ku përdoruesit mund të zgjedhin çdo fytyrë ose objekt pa pritur aprovimin e “Unicode Consortium”. Aplikacioni Twitch i Amazon-it ofron gjithashtu një veçori të ngjashme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: