Home / Teknologji / Foto nga një video lojë, apo realiteti?

Foto nga një video lojë, apo realiteti?

Kjo lojë ka nisur të ofrohet për tregun që në vitin 1987 dhe bukuria e saj është bazuar gjithnjë tek historia, por zhvillimi i teknologjisë e lejon tani t’i fusë lojtarët në një botë të mrekullueshme.

Final Fantasy XV pritet të dalë këtë vjeshtë, e me fotot që kanë dalë deri tani, pritet të ofrojë një territor mahnitës që mund të eksplorohet lirshëm nga lojtarët.

Leave a Reply

%d bloggers like this: