Home / Teknologji / Kamera e veçantë e policisë rrugore kanadeze

Kamera e veçantë e policisë rrugore kanadeze

Policia në British Columbia të Kanadasë ka vendosur të përdorë kamera të veçanta kundër shoferëve që shkelin ligjin.

Nëpërmjet këtyre lenteve të mëdha, policët mund t’i dallojnë që nga 500 metra largësi shoferët që janë duke përdorur celularët teksa ecin.

Kamera është 24.2 megapiksel dhe nuk do t’u lërë kohë shkelësve t’i fshehin celularët pa i parë policia, pasi do të fotografohen para se ata të shquajnë policin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: