Home / Teknologji / Motori amfib që do të duhej këtë verë

Motori amfib që do të duhej këtë verë

Kush nuk do të donte të ecte me motoçikletë e të mos ndalonte as po t’i dilte ujë përpara.

Alan Gibs ka prodhuar disa mjete amfibe, që nga makinat e deri tek kamionët, por tani ka prodhuar me sukses motoçikletën që kthehet në motor uji brenda 5 sekondash, me një të shtypur butoni.

Kompania e Gibbs shquhet për të prodhuar amfibë që arrijnë shpejtësi të lartë si në tokë, ashtu edhe në ujë, si “Aquada (Foto 1, 2 dhe 3), triçikli “Triski”, (foto4, 5, 6), dhe motori amfib me 4 rrota, Quadski, (Foto 7, 8, 9)

Leave a Reply

%d bloggers like this: