Home / Teknologji / “Pasqyra Magjike” tashmë realitet

“Pasqyra Magjike” tashmë realitet

Microsoft ka bërë publike shpikjen e saj më të re pasqyrën që di se si ndjeheni dhe mund të tregojë gjithçka nga email-et tek moti.

Shumica e njerëzve kanë kohë sa për të larë dhëmbët në mëngjes, para se të dalin për të ikur në punë.

Për ata që janë gjithmonë me “vonesë”, Microsoft sjell “Pasqyrën magjike”, ajo njeh personin, lexon emocionet e tij dhe shfaq motin, orën dhe shumë informacione të ndryshme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: