Home / Politika / Rama: Gjyqtari që pezulloi Çakon, vrasës me pagesë

Rama: Gjyqtari që pezulloi Çakon, vrasës me pagesë

Kryeministri Rama ka vijuar akuzat ndaj gjyqtarit që vendosi pezullimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë Haki Çako për shkak të pajisjes së përgjimit. Sipas tij, gjyqtari në fjalë është një vrasës me pagesë dhe një shkelës profesionist i ligjit dhe që çekiçin e drejtësisë e përdor për t’i shtypur kokën drejtësisë.

“Kush është gjykatësi që vendosi pezullimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë? Një personazh aq thellë i zhytur në kënetën e sistemit të drejtësisë sa vetë Këshilli i Lartë i Kënetës e ka shkarkuar për korrupsion dhe mospërmbushje të detyrës.

Ky killer me pagesë apo me flamur partie i drejtësisë ka liruar nga burgu të paktën 7 herë njerëz të dënuar për vepra të rënda penale; vrasje, përdhunime, grabitje me armë… Po si mundi të kthehet në detyrë ky lloj personazhi që me vendimet e tij kriminale arriti të verë në pozitë të vështirë edhe vetë sistemin e korruptuar të drejtësisë?! Kujt i duhej rikthimi nga i ndëshkuar në gjykatës i këtij shkelësi profesionist të ligjit, që ka dhënë të paktën 7 prova se çekiçin e drejtësisë e përdor për t’i shtypur kokën drejtësisë?

Thjeshtësisht e hidhur është përgjigja: Ky derdimen pa din e as iman e rimori çekiçin në dorë sepse u duhej atyre që sot nuk e duan Reformën në Drejtësi, për të shtypur drejtësinë për hesap të interesave të tyre!”, shkruan Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: