Home / Politika / Dekriminalizmi: KQZ çon në Prokurori formularët e vetëdeklarimit të Rroshit dhe Bushit

Dekriminalizmi: KQZ çon në Prokurori formularët e vetëdeklarimit të Rroshit dhe Bushit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dergon ne prokurori per verifikim formularet e vetedeklarimit te kryebashkiakut te Kavajes Elvis Rroshin dhe atij te Krujes Artur Bushi. Antaret e KQZ votuan unanimisht dergimin prane struktures se posaccme qe do te merret me verifikimin e vetedeklarimeve per dekriminalizmin, pasi sipas tyre ka paqartesi ne formularin e Elvis Rroshit. Po per shkak te paqartesive do te shkoje per verifikim dhe formulari i kryebashkiakut te Krujes Artur Bushit. Po ashtu ne kete mbledhje, KQZ vendosi te shqyrtoje nese ceshtjen e nderprerjes se mandatit te deputetit te qarkut te Vlores, Koco Kokedhima si dhe dhenien e mandatit te tij kandidatit te rradhes ne listen shumemerore te PS ne qarkun e Vlores ne zgjedhjet e 2013, Edmond Leka.

Leave a Reply

%d bloggers like this: