Një nga tendencat më të forta për Pranverë -Verë 2016  janë rrobat frymëzuar për një kombinim me veshjet e brendshme.

Një nga yjet që i ka kombinuar më së miri është Kendall Jenner, e cila ka zgjedhur të mbajë T-shirt të bardhë dhe një kanatiere dantellë të zezë.