Home / Ekonomia / “The Telegraph”: Zbuloni rivierën shqiptare

“The Telegraph”: Zbuloni rivierën shqiptare

Foto të një bregdeti të mrekullueshëm mesdhetar, plazhe mahnitëse dhe limane që të lënë pa frymë, kështu nis një artikull në gazetën britanike “Telegraph”.

Artikulli titullohet: “Zbuloni rivierën shqiptare për veten tuaj”! Gazeta britanike sjell në vëmendje Butrintin, Lagunën e Karavastasë, plazhin e  Dhërmiut, Bunecin, Borshin etj.

“Butrinti është i rrethuar nga një lagunë në brendësi si dhe ngushticat me pamje nga Korfuzi aty pranë, një zbavitje e mrekullueshme përgjatë një rruge bregdetare mbështetur nga kodrat e pyllëzuara në mënyrë të dendur, ullishte dhe fshatrat e bukur”, shkruhet në artikull.

Sipas “Telegraph”, çmimet janë të ulëta, ndërsa ushqimi i detit është i freskët.

Leave a Reply

%d bloggers like this: