Home / Moda / Sara Jessica Parker prezanton parfumin e ri

Sara Jessica Parker prezanton parfumin e ri

Parfumi Lovely Sheer është i sofistikuar dhe femëror.

Ai posedon karakter delikatë të luleve.

Aroma përfshin bergamot, mandarinë, piper rozë … të cilat të lënë një shenjë të lehtë në lëkurë.

4

Leave a Reply

%d bloggers like this: