Home / Moda / Robeto Cavalli vjeshtë / dimër 2016/17

Robeto Cavalli vjeshtë / dimër 2016/17

Kjo është fushata e dytë, e cila u krijua nën udhëheqjen e Peter Dundas. Shihni rezultatet!

Fushata reklamuese Robeto Cavalli për vjeshtë / dimër 2016/17 vazhdon  me një vizion të ri të estetikës.Mbledhja për vjeshtë dhe dimër 2016/2017, përfshin, ndër të tjera, fustane Boho në hije të limonit dhe krijimet “veshje të zhveshura” me qëndisje-si tatu.

5 1 2  4

Leave a Reply

%d bloggers like this: