Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Feed Subscription

Edukimi dhe trajnimi i ushtarakëve shqiptarë ka qenë një ndër temat e bisedimeve të ministres shqiptare të Mbrojtjes Mimi Kodheli në takimin me homologun e saj amerikan Chuck Hagel. Ndërsa njohu sekretarin amerikan të Mbrojtjes, me ftesë të së cilit ...

Read More »

Vjedhja e energjisë, arrestime ne Gjirokastër dhe Shkodër

Vjedhja e energjisë, arrestime ne Gjirokastër dhe Shkodër

Policia e Qarkut Gjirokastër në bashëkpunim me zyrtar të Operatorit të Sistemit të Shpërndarje në kuadër të opëracionit “Hajdutët e Energjisë Elektriket” kanë prangosur gjatë ditës së djeshme 3 persona. Kështu sipas njoftimit të Policisë së Gjirokastrës mësohet se rreth ...

Read More »

BB: Raporti mbi Lehtësinë e të bërit biznes

BB: Raporti mbi Lehtësinë e të bërit biznes

Banka Boterore publikoi te marten , raportin mbi lehtësinë e të bërit biznes, ku  thekson se në Shqipëri ky tregues është përmirësuar me 6.3 pikë. Raporti vjetor, mbi praktikat më të mira për klimën e biznesit, arrin në përfundimin se ...

Read More »
Scroll To Top