Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 4)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

Diplomati që shënon një shekull

Ditmir Bushati Me 17 maj, Henry Kissinger mbushi 100 vjeç. Rrugëtimi i tij është i pazakontë. Nga një fëmijë hebre në Gjermaninë naziste, ai arriti të bëhej këshilltar për sigurinë kombëtare i Presidentit të SHBA-ve dhe më pas Sekretar i ...

Read More »