Home / Kendi i Kikos (page 2)

Kendi i Kikos

Partia e Gazetarëve merr pushtetin!

Kiko i shqetësuar nga mungesa e qarkullimit të elitave politike dhe mediatike në Shqipëri, ofroi një zgjidhje në të mirë të stabilitetit të vendit dhe në interesin më të mirë të qytetarëve shqiptarë. Rokada e madhe sjell në pushtet gazetarët ...

Read More »