Home / Parlamentare (page 5)

Parlamentare

Armando Prenga dorëzon mandatin e deputetit

Në një kohë që kishte nisur ‘lufta’ mes Prokurorisë së Përgjithshme dhe Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për mandatij e tij, Armando Prenga i paraqet dorëheqjen Kuvendit. Kërkesa është firmosur më 25 shkurt, pikërisht në ditën kur Prokuroria e Përgjithshme i ...

Read More »

Armando Prenga fut në sherr KQZ-në

Çështja e mandatit të Armando Prengës, ish-deputet tashmë, shkaktoi debate të forta në mbledhjen e radhës së KQZ-së. Kjo çështje bëri që të lindte një përplasje institucionale midis Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe Prokurorisë. Kjo e fundit këmbëngulte se Prenga ...

Read More »