Home / Arte / Film (page 5)

Film

Filmat më të mirë të vjeshtës 2015

Everest A mund të jetë ky “Gravity” i këtij viti? Një triller 3D për aventurën dhe shkatërrimet, “Everest” është vendosur jo në hapësirë, por në një mal të lartë. Bazuar në një incident real të vitit 1996, kur një përpjekje ...

Read More »

10 net me kinemanë italiane

Romancat e Gianni Amelios, të Carlo Mazzacurat-it ose të emrave të tjerë të njohur nga kinemaja italiane, do të mund të shihen në teatrin e hapur pranë Universitetit të Arteve çdo të mërkurë deri më 2 shtator. Ky event ka ...

Read More »