Home / Kuriozitete (page 30)

Kuriozitete

Një pemë e vetme me 40 lloje frutash

Për ta krijuar është dashur fantazia e një artisti dhe durimi i një kopshtari, të shkrira tek i njëjti person. Amerikani Sam Van Aken, profesor arti me një dashuri të madhe për kopshtarinë është ‘babai’ i një pemë me superfuqi: ...

Read More »

Djathi i bërë me karbon

Në Angli disa fabrika për prodhimin e djathit, vendosën që të krijojnë djathë të zi. Pas tentativave të shumta, u arrit që të nxirret në shitje një nga djathrat më të pazakontë në botë, “Char Coal Cheese”, e përkthyer në ...

Read More »