Home / Bota (page 40)

Bota

Të metat fatale të autokracisë

Nga Kevin D. Williamson Leksioni i momentit: Shoqëritë jo të lira janë të dobëta. Joshja e qeverive nacionaliste të liderëve autoritarë – Rusia e Vladimir Putinit, Kina e Xi Jinping, Hungaria e Viktor Orban, Amerika që ëndërrojnë Donald Trump dhe bashkëpunëtorët e tij – ka qenë gjithmonë premtimi i fuqisë. Por pavarësisht shembujve që mund të merrni, historia ...

Read More »