Home / Bota (page 772)

Bota

Ofensiva e shumëpritur e Poroshenkos

Poroshenko ishte prej ditësh nën një presion në rritje. BE dhe Putin bënin thirrje për zgjatjen e armëpushimit. qytetarët ishin kundër. Presidenti kishte dy mundësi: të vazhdonte operacionin anti-terror ose të merrte një vendim të keq,” shkroi Dmytro Tymtshuk të martën ...

Read More »