Home / roze (page 4)

roze

Dua Lipa darkon në Dhërmi

Ylli botëror i muzikës pop, me origjinë shqiptare, Dua Lipa e ka përmbyllur qëndrimin në Dhërmi me një darkë, në të cilën ka mbledhur miqtë dhe familjen: prindërit e saj, motra dhe vëllai, i dashuri dhe anëtarë tjerë të ekipit ...

Read More »

Dua Lipa zbulon kur e ka dhënë puthjen e parë

Këngëtarja shqiptarja Dua Lipa u është përgjigjur 30 pyetjeve në një sfidë interesante për “Ë Magazine”. Ajo ka hipur mbi një dem lëvizës, ndërsa rezistonte dhe u përgjigjej pyetjeve interesante të gazetarit. Dua tregoi se këngëtarët e preferuar nga vitet ...

Read More »