Home / Opinion (page 3)

Opinion

Nje pyetje per zotin Belind Kellici

Të kandidosh për t’u bërë Kryetar i Bashkisë së Tiranës është një iniciativë  e guximshme dhe shumë e vështirë. Mbi shpatullat e tua do të rëndojnë hallet e një kryeqyteti me afro një milion banorë. Në këtë këndvështrim si ju ...

Read More »

Për kë të votojmë?

-Bisedë midis tre shokësh-        Besimi, Skënderi dhe Zefi janë shokë që nga kopështi, fillorja, tetëvjeçarja dhe gjimnazi. I ndau vetëm universiteti. Besimit për shkak të biografisë nuk iu dha e drejta të hynte në Universitet. Skënderi mbaroi ...

Read More »

Një shuplakë tjetër për Berishën

GODITJEN E PARË të madhe Sali Ram Berisha ose doktori, siç e thërrasin, e mori kur më 1913 për zgjedhjet parlamentare, populli nuk e votoi. Deshi nuk deshi dha një dorëheqje formale, duke e drejtuar PD-në pas kuintave. GODITJA E ...

Read More »

Çudira zgjedhore alla shqiptarçe

Nuk ka qenë e thënë nga i madhi Zot që në Shqipëri procesi zgjedhor të zhvillohet normalisht si në të gjitha vendet e rajonit tonë. Si më të zgjuar që janë liderat e partive kryesore, kanë dashur të marrin më ...

Read More »