Home / Opinion (page 5)

Opinion

Lindja e një rendi të ri ndërkombëtar

Nga Joschka Fischer Aktualisht jemi dëshmitarë të një ndërthurjeje të paprecedentë të krizave të mëdha dhe të vogla. Nga pandemia e Covid-19, rritja e çmimeve të energjisë dhe rikthimi i inflacionit të lartë në ekonomitë e zhvilluara dhe ato në ...

Read More »

Kthimi i Kurtit nga arratia!

Si u humb veriu dhe si e rikthyen amerikanët për 48 orët kritike? Nga Halil Matoshi Lideri i komunistëve shqiptar. Enver Hoxha, i pati thënë jo tërë botës, por vendi të cilit i priu u rreknye në humnerë. Sëkëndejmi parimësia ...

Read More »