Ekonomia

AKB-ja,mirëmbajtje në vijën bregdetare në plazhin e Golemit

Agjensia Kombëtare e Bregdetit dhe strukturat e saj, janë në aktivitet të përhershëm në ndihmë të pushuesve dhe pastërtisë së vijës bregdetare.

Përgjegjësia e detyrës që kryejnë,e ka bërë këtë Agjensi të jete e pranishme me forma shërbimi, që pushuesit  të ndihen te sigurtë. Së fundmi, strukturat e Agjensise bënë izolimin e karkasës së një anije të mbytur në brigjet e Golemit vite më parë, që më vonë u pre për skrap nga firma fituese e tenderit, qe por nuk u nxorën rrënojat e saj.

Mbeturinat e hekurishteve të mbetura,u bënë  faktor për dëmtimin e pushuesëve që notonin në këtë segment detar. Më tepër kishte sjell dëmtime te fëmijët që ishin më të pa kujdesëshëm në larjet në det.

Nga kjo Agjensi,njoftohet se është bërë izolimi i hekurishteve të  mbetura të anijes me tapa mbrojtëse për notarët. anija

Po kështu, janë zhvilluar takime e biseda me biznese që shtrihen në këtë zonë, për plazhe  me standarte në pastërti dhe siguri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button