Teknologji

Bota e teknologjisë, ja çfarë do të vijë në shtator

Nga Microsoft tek Apple paralajmërohet një vjeshte plot me të reja për botën e teknologjisë. Javën e parë të shtatorit Berlini do të presë panairin e IFA.

Në të njëjtën periudhë, ndoshta më 9 shtator, duhet të jetë radha e Apple: me pajisjet e reja iPhone, iPad max dhe Apple TV e re.

Ndërsa në vjeshtë del dhe sistemi i ri operativ i Google, Android Marshmellow, dhe Microsoft ka në axhendë një event gjigant.

Vëmendje e veçantë i dedikohet smartphone-ëve të rinj Lumia, me sistemin e ri operativ Windows 10, tabletët e rinj Surface Pro 4, orët smart, etj. Kompania e bashkëthemeluar nga Bill Gates është në fazën e ristrukturimit, pasi ka bërë të ditur së fundmi shkurtimin e 7800 vendeve të punës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button