Kronika

Delvinë, zjarri në pyllin e Llakobinës drejt kontrollit

Në pyllin pranë puseve të Llakobinës, në Delvinë, vazhdon të jetë i pranishëm zjarri që ka shkrumbuar kullotat.

Nga informacionet e fundit mësohet se tre makina zjarrikëse ndodhen në vendin e ngjarjes dhe po vazhdojnë punën për shuarjen e flakëve.

Zjarri ra dy ditë më parë dhe, i favorizuar nga erërat, nuk vonoi të zgjeronte përmasat e tij. Por zjarrfikësit deklarojnë se tashmë po e vënë nën kontroll.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button