Teknologji

Dritarja që kthehet në ballkon po bëhet virale në internet

Një kompani daneze dizenjimi po mendo për krijimin e një ballkoni, nga ku mund të shohësh gjithë qytetin. Brendi popullor europian, Velux, e ka rishpikur këtë ballkon. Quhet “cabrio-dritare”, dhe videot e saj bashkë me fotot është postuar në Reddit nga përdoruesi Handicapreader.

Duke parë videot dhe fotot dhoma nuk ka shumë hapësirë ku mund të qëndrosh jashtë. Por duket se kjo lloj dritare që kthehet në ballkon është një ide interesante për të freskuar dhomën, dhe për këto funksione ai ka marrë qindra komente në Reddit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button