Politika

Edi Rama i përgjigjet Vuçiçit në Twitter

Pas statusit në Twitter të kryeminsitrit serb Aleksandar Vuçiç, i cili iu drejtua Edi Ramës duke i thënë se në Tiranë nuk do të ketë drone nga ana e serbëve, u kundërpërgjigj kryeministri ynë po në Twitter.

“Në Shqipëri, miku im i dashur, atë ditë do të fitojë ai që do të luajë më mirë futboll, kështu që mos thuaj “ne do të fitojmë”, pasi asgjë nuk varet nga ty. Dhe që ta dish, ndeshja do të bëhet në Shkodër, ku je i mirëpritur të jesh i ftuari im i nderit, që t’i duartrokasim së bashku ata që do të fitojnë”, shkroi Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button