Politika

Gjosha: Reforma në administratë, kyçe në rrugën drejt integrimit

Ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha shprehu sot angazhimin e qeverisë për të inkurajuar reformën në administratën publike, si një nga komponentët kyç që do ta çojë përpara procesin e integrimit.

Pas mbledhjes së sotme të qeverisë, ministrja Gjosha bëri të ditur vendimin për krijimin e rrjetit të integrimit dhe rrjetit të legjislacionit, ndërsa ftoi që të punësohen në këto struktura të gjithë ekspertët dhe profesionistët e shkolluar brenda dhe jashtë vendit.

“Personat që do të bëhen pjesë e këtyre dy njësive do të jenë njerëzit më të aftë dhe më ekselentë që kanë mbaruar studimet, brenda ose jashtë vendit. Ky vendim i Këshillit të Ministrave i jep një shtysë reformës në administratë, si një komponent kyç që do e çojë Shqipërinë drejt integrimit”, tha ministrja Gjosha.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button