Kosova

Mediat serbe: Selia e Speciales në Hagë dhe në Bruksel

Gjykata Speciale për krimet e luftës të supozuara në Kosovë nga individë të supozuar të UÇK-së do të jetë e vendosur në dy lokacione: në Hagë dhe në Bruksel, njofton gazeta Kurir e Beogradit,

Sipas kësaj gazete, hetimet për të pandehurit e mundshëm të kësaj Gjykate po zhvillohen në nëntë vende, ndërsa aktakuzat e para pritet të ngrihen në fillim të këtij viti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button